Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Valisi Öksüz’ün çağrısı sosyal medyada akıma dönüştü: Siz kaç kitapla katılıyorsunuz?

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün başlattığı “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” kampanyası, sosyal medyada akıma dönüştü.

Kars Valisi ve Belediye

Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, kütüphanesiz okullar için kitaplıklar üretti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz de kitaplıkların kitaplarla dolması adına bir kampanya başlattı.

“Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” kampanyasına 4 bin kitapla katılan Vali Öksüz, Kars halkına da çağrıda bulunarak, “Tüm vatandaşlarımızı kitap bağışı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öksüz’ün çağrısının ardından İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Mücteba Erdem de bir paylaşım yaparak, kampanyaya 50 kitapla katıldığını açıkladı. Erdem, ardından İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay’a seslenerek, Kars Milli Eğitim Müdürümüz Aydın Acaysiz kaç kitapla katılıyorsunuz?” diye sordu.

Erdem’in çağrısını Acay yanıtsız bırakmadı. Acay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kampanyaya 500 kitap bağışında bulunacağını vurguladı. Acay,Valimiz Sayın Türker Öksüz’ün desteklediği Kütüphanesiz Okul Kalmayacak kampanyamıza ben de 500 kitapla katılıyorum. Kars Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Hayrettin Çetin, siz kaç kitapla katılıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.