Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın: Tüm Karslı hemşehrilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “2022 yılının birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörü ve sevginin ön planda olduğu huzur içerisinde geçmesi temennisi ile tüm Karslı hemşehrilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

AK Parti Kars İl

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çalkın’ın mesajında şu ifadeler yer aldı;

2022 yılına girebilmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak istiyorum. 2022 yılının birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörü ve sevginin ön planda olduğu huzur içerisinde geçmesi temennisi ile tüm Karslı hemşehrilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2022 yılının milletimize, ülkemize, tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinize saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.”