Van Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Baştoğ, AA’nın “Yılın fotoğrafları” oylamasına katıldı

VAN (AA) – Van Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Emirşah Baştoğ, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği “haber”, “çevre-yaşam” ve “spor” kategorilerindeki fotoğrafları inceleyen Baştoğ, AA Van Bölge Müdürü Cemal Aşan'dan bilgi aldı. “Haber” kategorisinde Özkan Bilgin'in “Görev tamam” fotoğrafına oy veren Baştoğ, “çevre-yaşam” […]

VAN (AA) – Van Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Emirşah Baştoğ, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği “haber”, “çevre-yaşam” ve “spor” kategorilerindeki fotoğrafları inceleyen Baştoğ, AA Van Bölge Müdürü Cemal Aşan'dan bilgi aldı.

“Haber” kategorisinde Özkan Bilgin'in “Görev tamam” fotoğrafına oy veren Baştoğ, “çevre-yaşam” kategorisinde ise Mesut Varol'un “Beslenme saati”, spor kategorisinde de Elif Öztürk Özgöncü'nün “Şampiyonlar” fotoğraflarını tercih etti.

Oylamada başarılı fotoğrafların yer aldığını belirten Baştoğ, AA muhabirlerini kutladı.

Exit mobile version