Dolar 27,2864
Euro 28,8237
Altın 1.667,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kars 22°C
Parçalı Bulutlu
Kars
22°C
Parçalı Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 17°C

AK Parti Van Milletvekilleri mazbatalarını aldı

Van’da, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’den milletvekili seçilen Burhan Kayatürk ile Kayhan Türkmenoğlu mazbatalarını aldı.

AK Parti Van Milletvekilleri mazbatalarını aldı
A+
A-
29 Mayıs 2023 16:13

VAN (AA) – Partililerle birlikte adliyeye gelen Kayatürk ve Türkmenoğlu, İl Seçim Kurulu Başkanı Murat Altundere ve İl Seçim Kurul Üyesi Hasan Bülbül’den mazbatalarını aldı.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Emre Güray, “Bugün bizim için çok özel bir gün, sayın vekillerimizle birlikte mazbatalarımızı teslim aldık. Bugünden itibaren kaldığımız yerden kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kayatürk ise dün ve ondan önceki seçimde de Vanlı hemşerilerinin kendilerine muhteşem bir atmosfer yaşattığını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin her zaman önemli olduğunu dile getiren Kayatürk, “Bu güne kadar bütün seçimler önemliydi. Her seçimi kazandığımız da sevindik ama dünkü seçimin sevinci bir başka oldu. Çünkü dünkü seçim bir başka seçimdi. Bütün dünyanın, kimine göre 2023’ün, kimine göre yüzyılın yılın seçimi diye nitelendirildi. Yüzyılın seçimini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Biz Allah’a hamdediyoruz ve halkımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kendilerine destek veren Van halkına minnettar olduklarını kaydeden Türkmenoğlu da, şöyle konuştu:

“Dün de hep beraber gördük ki Türkiye kazandı. Türkiye’yi istemeyen dış güçler, siyonist gruplar kaybetti. Van kazandı, AK Parti kazandı ve devletimiz kazandı. Bu vesileyle Van’a, bundan sonraki süreçte teşkilatlarımızla yeni bir seçim sürecine giriyoruz. Malumunuz yerel seçimler var önümüzde. Bugün bize bu konuda destek veren tüm Van halkına teşekkür ediyor ve teşkilatlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.