İranlı yolcuların kek ve pirinç içerisine gizledikleri 3 bin 10 sigara ele geçirildi

AĞRI (AA) – Ağrı'da, İranlı yolcuların kek, pirinç gibi yiyecekler ile meyve suyu kutularına gizledikleri 3 bin 10 gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, İran-İstanbul seferi yapan yolcu otobüsünü uygulama noktasında durdurarak kontrol etti. Bazı yolcuların şüpheli […]

AĞRI (AA) – Ağrı'da, İranlı yolcuların kek, pirinç gibi yiyecekler ile meyve suyu kutularına gizledikleri 3 bin 10 gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, İran-İstanbul seferi yapan yolcu otobüsünü uygulama noktasında durdurarak kontrol etti.

Bazı yolcuların şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yapılan aramada, yiyecek ve içecek kutularına gizlenmiş 3 bin 10 gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İran uyruklu 4'ü kadın 5 kişinin sigaraları İstanbul'da satarak karşılığında aldıkları tekstil ürünlerini ülkelerine götürüp pazarladıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

https://haberdeger.com/wp-content/uploads/2023/06/iranli-yolcularin-kek-ve-pirinc-icerisine-gizledikleri-3-bin-10-sigara-ele-gecirildi-0-MTWN1Vre.mp4

Exit mobile version