SON DAKİKA

Muş Bisiklet Derneği üyeleri, Filistinliler için pedal çevirdi

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Muş Bisiklet Derneği üyeleri, Filistinliler için pedal çevirdi

MUŞ (AA) - Muş Bisiklet Derneği üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla bisiklet turu düzenledi.

Muş Lale Vadisi Parkı'nda bir araya gelen dernek üyeleri, 3 kilometre bedal çevirerek Kent Meydanı'na geldi.

Burada açıklama yapan dernek başkanı Mehmet Sezgin, gazetecilere, aylardır süren İsrail zulmünü kınamak için bir araya geldiklerini söyledi.

Saldırıların durmasını istediklerini ifade eden Sezgin, "Bugün düzenlediğimiz etkinlikle tepkimizi ortaya koyduk. Filistin'de kadınlara, çocuklara karşı olan bu zulmün karşısında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Burada tüm dünyaya sesimizi duyurmak istiyoruz." dedi.

Dernek üyelerinden Rabia Yıldız ise Filistin için bir araya geldiklerini belirterek, "İsrail, 7 Ekim'den bu yana Filistin'deki insanları evlerinden ve yurtlarından etti. Bu katliama karşı bir anne olarak buradayım. Bu soykırımı lanetliyoruz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.