Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Atıf Özbey

Türkiye’nin en önemli ihtiyacı: “Yeni İnşaa Hareketi”

Ülke gündemi, gündelik politik çekişmelerle meşgul. Oysa halkımızın çok daha önemli meseleleri var. Ekonomi, dış politika, güvenlik ve terör meseleleri bir yana liyakatlı insan kaynağımızın zayıflığı en önemli sorunumuzdur.

Bunun üzerinde düşünen çok az sayıda kadrolarımız ve müeseselirimiz kaldı. Son 24 seneyi baz aldığımızda toplumu yönetmeye ve ülke sorunlarını çözmeye namzet siyasi kadrolar hoyratça tüketildi.

Bu da halkta siyaset kurmana ve siyasetçiye karşı büyük bir güvensizlik oluşturdu. Kamuoyu araştırmaları, halkımızın %50’nin üzerinde siyasete ve siyasetçiye nefret düzeyinde tepki gösterdiğini ortaya koyuyor. Son 24 yılda sürekli iktidarda olan AK Part’nin bünyesindeki çürümüşlük,  ANAP ve Doğruyol partilerinin Demokrat Parti  çatısı altında başarısız birleşme denemesi, HAS Parti’nin iddialarında vazgeçerek, kendisini fesihedip AK Parti ile birleşmesi, DEVA Partisi ve İYİ Parti’deki tutarsızlıklar, Saadet Partisi’nde mütemadiyen devam eden bölünmeler, Yeniden Refah Partisi’ndeki sağlıksız genişleme süreçleri bu güvensizliğin bu seviyelere gelmesinde etkili olan faktörler oldu.

Dolayısıyla bugün ülkenin en önemli ihtiyacının bir “Yeni İnşaa Hareketi” olduğunu düşünüyorum. Bunun için de tüm imkanlarımızla bu yolda ter dökmeye gayret ediyoruz.

Sefer bizden, zafer Allah’tandır!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER