Atıf Özbey, Bahçeli’nin çağrısını değerlendirdi: Türkiye tarihi bir kırılma noktasında!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Öcalan” çağrısını değerlendiren SES Parti Genel Başkan Yardımcısı Atıf Özbey, “Sayın Devlet Bahçeli tarihi bir misyonu yüklenmiştir. Türkü, Kürdü farketmeksizin 85 milyonluk Türkiye’nin  birincil sorunu olan terör meselesini çözmeye kararlıdır. Bölge ve Türkiye tarihi bir kırılma noktasındadır.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’a, örgütü lağvetmesi koşuluyla, “Umut hakkı için başvurması ve TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı’nda konuşması” için çağrı yapması, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı.

Türkiye’nin Sesi Altınçağ Partisi (SES Parti) Genel Başkan Yardımcısı Atıf Özbey de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı Öcalan çağrısını değerlendirdi.

Bahçeli’nin tarihi bir misyon üstlendiğini belirten Özbey,Türkü, Kürdü farketmeksizin 85 milyonluk Türkiye’nin  birincil sorunu olan terör meselesini çözmeye kararlıdır. Bölge ve Türkiye tarihi bir kırılma noktasındadır. Siyonist İsrail tüm bölgeyi yakıp yıkıyor ve işgal ediyor. Bu işgal Müslüman’ı ve İslam’ı bu bölgede yok etme projesidir. İslam’a karşı başlatılan Arz-ı Mevud (vaat edilmiş topraklar. Nil-Fırat nehirleri arası) savaşında Müslüman Kürtlerin safı, kardeşleri ve komşuları olan Türkler, Araplar, Acemler ve bölge halklarıdır. Türkler, Araplar, Farsların da bu noktada yapacakları var. Bu vahşi işgali, ancak iç cepheyi güçlendirerek bertaraf edebiliriz. Bazen bir musibet bin nasihatten evla olabiliyor. Ya hep birlikte yok olacağız, yada yeniden tüm insanlığa bir şereli tarihi bırakacağız.” dedi.

İşte Atıf Özbey’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı;