Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Mahmut Esat Güven

Siyaset meclisten sokağa taşınmak isteniyor

Hayat pahalılığı, koronavirüs, Güneydoğu’dan gelen şehit haberleri ABD, İsrail ve iş birlikçi kesimleri heyecanlandırıyor.

ABD’de Biden‘ın seçimi kazanması ise bu kesimler için ayrı bir güzellik…

Parlamentodaki çatışmalar birileri tarafından sokağa taşınmak isteniyor. Aynı kişiler Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza hakaret ediyor, aynı anda bir siyasetçi ve iki gazeteciye meydan dayağı çekiyor.

Yarın saldırının kapsamı genişlerse, karşı saldırıların oluşması gecikmez. Sokak saldırılarının hayat pahalılığı ile buluşması, Allah(cc) göstermesin büyük bir felaketin davetçisi olur.

Devletimiz bütün kurumlarıyla siyaseti sokağa taşımak isteyenlerin, kim olursa olsun kararlılıkla tavizsiz karşısında olmalıdır.

Dostmuş, arkadaşmış, tanıdıkmış taviz verirsek, yılanı koynumuzda beslemiş oluruz. Siyaseti var olan gerçekler üzerinden yürütmek zorundayız.

Ülkemiz bu şartlar altında erken bir seçimi kaldıracak durumda değildir. Bu şartlarda muhalefetin seçim istemesi hem fırsatçı, hem popülist bir yaklaşımdır.

Şu anda seçimden önce, halkın acil çözülmesi gereken sorunlarını görmezden gelemeyiz.

Tayyip Erdoğan düşmanlığı bu şartlarda, ülkeye zarardan başka bir şey kazandırmaz. Halen AK Parti birinci parti ve Tayyip Erdoğan en sevilen lider…

18 yıl sonra halen en sevilen lider vasfını koruyorsa, elbette bu sevginin bazı maddi temelleri vardır.

Tayyip Erdoğan‘ın ülkeye kazandırdığı ciddi hizmetler vardır. Tüm zorluklara rağmen bu hizmetlerin bir kısmı devam etmektedir.

Siz nankörlük edip bir kalemde yapılanları silmek istiyorsunuz ama bu millet, Cumhurbaşkanına karşı vefasını devam ettiriyor.

Aman dikkat dost kazığı başka şeye benzemez!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER