Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Valisi Türker Öksüz’den ‘yatırım’ çağrısı: Her süreçle bizzat ilgilenmeye talibim

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, “Herkesi gelecekte Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri olacak bu şehre yatırım yapmaya davet ediyorum. Yatırım yapmak isteyen herkese sonuna kadar yardımcı olmaya hazırız.  Her süreçle bizzat ben ilgilenmeye talibim.” dedi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Ege TV’de ekrana gelen ‘Gündem’ programında Kars’ta yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Devletin temsilcisi olarak Kars’taki alt yapı tesislerinin oluşturulması için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirten Vali Türker Öksüz, bundan sonraki aşamada ise şehirdeki vatandaşların ve iş insanlarının şehre yatırım yapması gerektiğine dikkat çekti.

“Herkesi gelecekte çok önemli bir şehir olacak, Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri olacak bu şehre yatırım yapmaya davet ediyorum.” diyen Öksüz, yatırım yapmak isteyenlerle bizzat ilgilenmeye talip olduğunu da dile getirdi.

Vali Türker Öksüz şunları söyledi;

“Her türlü potansiyeli olan, her türlü imkânı olan bir şehre bu aşamadan sonra yapacağımız şey şu; devlet olarak biz alt yapı tesislerini yapmakla sorumluyuz. Ben de burada devletin temsilcisi olarak bu yatırımların yapılması için elimden gelen gayreti gösteriyorum, o konudaki planlamaları yapmaya çalışıyorum. Ama vatandaşımıza, şehrin insanlarına, yatırım yapabilecek iş insanlarına düşen bir konu var. Onların yapmaları gereken şey; şehre yatırım yapmak, şehri kalkındırmak, daha çok istihdam yaratmak, daha çok katma değer yaratmak.

“BU ŞEHİR ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEHİR”

Kars gibi önemli şehirde görev yapmaktan hem mutluluk hem onur duyuyorum. Geldiğim gün de söyledim, bu şehir çok önemli bir şehir. Manevi liderimiz dediğimiz Hasan Harakânî gibi kıymetli ismin külliyesi burada. 90 bin şehidimiz var. Bir şehitler diyarı burası. Vatan için, bayrak için, bizim geleceğimiz için, bizlerin bugün yaşaması için canlarını seve seve vermiş olan binlerce şehidimizin şehit düştüğü toprakların üzerinde yaşıyoruz. Onlara layık olmalıyız.

“HER SÜREÇLE BİZZAT İLGİLENMEYE TALİBİM”

Onlara layık olmak da herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yapmasıyla gerçekleşir. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Herkesi gelecekte çok önemli bir şehir olacak, Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri olacak bu şehre yatırım yapmaya davet ediyorum. Biz yatırım yapmak isteyen herkese de sonuna kadar yardımcı olmaya hazırız.  Her süreçle ben bizzat ilgilenmeye de talibim.”

Kaynak: EGE MARMARA

DİĞER VİDEOLAR