CHP’li Alp, Sinan Oğan’a oy veren Karslılara ve Iğdırlılara seslendi

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, “Vatan Sinan Oğan’dan önemlidir” diyerek, birinci turda Oğan’a oy veren Karslı ve Iğdırlıların ikinci turda Kılıçdaroğlu’na oy vermesi çağrısında bulundu.

CHP Kars Milletvekili İnan

Kars’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilen İnan Akgün Alp, seçimlerin birinci turunda Sinan Oğan’a oy veren Karslılara ve Iğdırlılara seslendi.

Sarıkamış’ta konuşan Alp, Oğan’ın Kars’ta yüzde 5 oy aldığını anımsatarak, “Sinan Oğan’a oy veren hemşehrilerimizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum. Onlar benim başımın üstünedir. Bir hemşehrisi aday olmuş, sonuna kadar sahip çıkmış. Ama vatan Sinan Oğan’dan da, senden de, benden de önemlidir. Sinan Oğan’a oy veren Karslı, Iğdırlı hemşehrilerim; bu mücadelede sizin en önde olmanız lazım. Bu mücadelede yerinizi almanız lazım. Yüzde 5 oy seçimin kaderi, vatanın kurtuluşu demektir. Ve bütün bu sorumluluk sizlerin üzerindedir. Sizleri bu mücadeleye bekliyorum.” dedi.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamıştı.