Hüsnü Kapu’dan beklenen açıklama geldi! İşte Kafkas Üniversitesinin pandemi kararı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, 2020-2021 güz döneminde Tıp Fakültesi ve Veteriner Fakültesindeki bazı sınıflar hariç diğer tüm akademik eğitimlerin uzaktan eğitim modeli ile gerçekleştirileceğini belirtti.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu‘dan, 2020-2021 güz döneminin nasıl gerçekleşeceğine yönelik beklenen açıklama geldi. Konuya ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yapan Prof. Dr. Kapu, pandemi nedeniyle güz döneminde Tıp Fakültesinde 4, 5 ve 6‘ıncı sınıfların, Veterinerlik Fakültesinde ise 4 ve 5‘inci sınıfların hibrit modeliyle devam edeceğini, diğer tüm fakülte ve bölümlerin derslerinin ise uzaktan eğitimle işleneceğini belirtti.

Kapu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli öğrenciler, üniversitemiz ilgili kurullarında yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonucu , 2020-2021 Eğitim Öğretim Güz döneminin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılmasına karar vermiş bulunmaktayız.

Kararda Tıp fakültesi 1, 2 ve 3’üncü  sınıflar uzaktan eğitim. 4, 5 ve 6’ıncı sınıflar ise hibrit modeliyle devam edecekler.

Kararda Veteriner Fakültesi 1, 2 ve 3’üncü sınıflar uzaktan eğitim 4 ve 5’inci sınıflar hibrit olarak devam edeceklerdir.

Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Sevgilerimle.” 

Exit mobile version