Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İşkenceye maruz kalan eşek Digor’dan İzmir’e gidiyor

Kars’ın Digor ilçesine bağlı Alem köyünde suya atılarak işkenceye uğrayan yavru eşeğe AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent sahip çıktı. Yavru eşek, bundan sonra annesiyle birlikte İzmir’in Kemalpaşa ilçesindeki kurtarılmış çiftlik hayvanları barınağı olan Angel’s Farm Sanctuary’de yaşayacak.

Kars'ın Digor ilçesine bağlı

Kars‘ın Digor ilçesine bağlı Alem köyünde iki şahsın yavru eşeğe işkence ettiği görüntüler, Türkiye‘yi ayağa kaldırmıştı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Doğa Koruma ve Milli Parkla Şube Müdürlüğü ekipleri, eşeğe işkence eden şahısları tespit ederek, 947 lira idari para cezası uygulamış ve eşek, muhtara teslim edilerek koruma altına alınmıştı.

YAVRU EŞEĞE HALUK LEVENT SAHİP ÇIKTI

Eşeğe işkence eden şahıslara gerek medyadan gerekse sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken AHBAP‘ın kurucusu, şarkıcı Haluk Levent de olaya sessiz kalmadı. Levent sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, eşeği sahiplendiklerini açıkladı. Haluk Levent‘in açıklamasından bir süre sonra da yavru eşek ve annesi, bir araca yüklenerek Digor‘dan İzmir Angels Farm Sanctuary‘e (Ferdinand’ın Çiftliği) doğru yola çıkarıldı. 

Yavru eşeğin işkenceye uğradığı anlar kameraya böyle yansımıştı: 

İlgili Haber:  Ece Üner Kars'ta eşeğe işkence görüntülerine isyan etti: Hemen, şimdi, lütfen!
İlgili Haber:  Kars'ta eşeğe işkence eden şahıslar bulundu: İşte aldıkları ceza
İlgili Haber:  Sosyal medya ayağa kalktı? Kan donduran bu görüntü Kars'ta mı çekildi?