Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın İnkaya sakinlerini yalnız bırakmadı

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Sarıkamış’a bağlı İnkaya (Micingirt) köyünde selden etkilenen vatandaşları yalnız bırakmadı. 

AK Parti Kars İl

Kars‘ın Sarıkamış ilçesine bağlı İnkaya (Micingirt) köyünde önceki gün yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya başlandı.

Jandarma ve AFAD ekiplerinin bölgedeki çalışmaları aralıksız devam ederken, köy sakinlerinin zararlarının karşılanması için de gerekli çalışmalar başlatıldı.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın da sel bölgesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi ve yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Çalkın‘ın ziyareti, köy sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

“KÖYDE CAN KAYBI YOK, 41 KONUT HASAR GÖRDÜ”

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, bölgedeki incelemelerinin ardından felaketin bilançosunu açıklamıştı.

Köyde herhangi bir can kaybının olmadığını belirten Vali Öksüz,Can kaybı olmadığı için Allah‘a şükrediyoruz. Maddi zararları karşılarız ama can kayıplarını telafi etmek mümkün değil. 41 tane konutta hasar var. 5 büyükbaş, 1 küçükbaş hayvanımız telef olmuş durumda maalesef. 6 tane araçta, 2 tane traktörde hasar var. Bu hasarları tespit ettik. İnşallah bundan sonra da zararın giderilmesi için gayret edeceğiz. Allah bir daha böyle sıkıntılar vermesin.” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haber:  Kars Valisi Türker Öksüz, İnkaya köyünde: İşte sel felaketinin bilançosu!
İlgili Haber:  Sel felaketinin yaşandığı Sarıkamış İnkaya köyünden korkunç görüntüler!