Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İYİ Parti Kars İl Başkanı yeniden Yüksel Akbaba!

Yeniden İYİ Parti Kars İl Başkanı seçilen Yüksel Akbaba, “Hedefimiz Cumhuriyetin 2. yüzyılında demokratik güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek gerek ülkemizi gerekse Karsımızı layık olduğu medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır.” dedi.

Yeniden İYİ Parti Kars

İYİ Parti Kars 3. Olağan İl Kongresi, Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

Yüksel Akbaba’nın tek aday olduğu kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Genel Başkan Meral Akşener’in kongreye gönderdiği mesaj okundu.

“Hamdolsun artık salonlara sığmıyoruz”

Partisinin yeniden Kars İl Başkanı seçilen Yüksel Akbaba, kongrede yaptığı konuşmada, İYİ Parti’nin ‘cesurlar hareketi’ olduğunu vurgulayarak, “Genel başkanımız Sayın Meral Akşener başkanlığında çetin yolları aşarak bu günlere geldik. Bizlere bu günleri yaşatan cenabı Allah’a hamdolsun. ‘Kuramaz dediler’0kurduk. ‘Seçime giremezsiniz’ dediler girdik. Aziz milletimizin teveccühü ile parlamentoya girdik. Toplantı yapmak için bizlere salon vermiyorlardı. Hamdolsun şuan artık salonlara sığmıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Hedefimiz parlamenter sisteme geçerek Karsımızı layık olduğu medeniyet seviyesine ulaştırmak”

Kars’ın bin yıllık kadim bir şehir olduğunu söyleyen ve kenti ‘Cumhuriyetin aydınlık yüzü’ olarak nitelendiren Başkan Akbaba, ardından şunları kaydetti;

“Maalesef son yıllardaki kötü yönetimler neticesinde Kars gerek ekonomik gerek sosyal yönden Türkiye’nin en geri kalmış illeri seviyesine düşmüştür. Hedefimiz Cumhuriyetin 2. yüzyılında yüce Türk Milletinin teveccühüyle Millet İttifakı ortaklarımız ile birlikte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi denilen bu ucube sistemi değiştirerek demokratik güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek gerek ülkemizi gerekse Karsımızı layık olduğu medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır.”

“Gün birlik günüdür. Gün dayanışma günüdür.” diyen Başkan Akbaba, sözlerine şöyle son verdi;

“İnşallah önümüzdeki ilk seçimlerde Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayımız 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. Cesurlar hareketinin lideri Genel başkanımız Meral Akşener de Başbakan olacaktır.”