Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Atıf Özbey’den HDP’ye sert eleştiriler: Artık yeni bir yola ihtiyacın olduğu aşikar!

Gazeteci ve Siyasi Analist Atıf Özbey, sosyal medya hesabından HDP’ye sert eleştirilerde bulunarak Kürt halkının yeni bir yola ihtiyacı olduğunu belirtti.

Gazeteci ve Siyasi Analist

Atıf Özbey, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda HDP’ye yönelik şu eleştirileri dile getirdi;

Kürt halkının 33 yıldır size verdiği siyasi yetkiyi hiç bir zaman yerinde kulanmadınız. Politika üretemiyorsunuz. 14 Mayıs Seçimlerinde anahtar parti pozisyonunu daha ilk anda eş başkanınız Mithar Sancar’ın açıklamasıyla yok ettiniz.

Sn. Kılıçdaroğlu size ziyarete gelmeden, siz desteğinizi açıkladınız. Kemal Bey 8.8 oyu hiç önemsemeden Zafer Partisi ile görüşmelere oturdu. Ve tüm isteklerini kabul etti. Şimdi sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için Ümit Özdağ’a destek mi istiyorsunuz?

Mütedeyyin vekillerin tümünü listelerden çıkardınız. Artık sadece Kürt solu olduğunuzu Partinin ismini de Yeşil Sol Parti yaparak net bir şekilde ortaya koydunuz. Bunun için haseten size müteşekkirim! Esamesi okunmaya Türkiye İşçi Partisi’ni, radikal Türk solunu Meclis’e taşıdınız.

“Artık yeni bir yola ihtiyacın olduğu aşikar!”

Muşluyu Kars’a, Karslıyı Siirt’e, Bitlisliyi Van’a aday göstererek bölge halkının iradesini hiçe saydınız. Bu ve benzeri sepelerden dolayı HDP-Yeşil Sol Parti olarak bu seçimlerde % 3’ün üzerinde oy kaybettiniz. Artık yeni bir yola ihtiyacın olduğu aşikar!