Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Akşener’in ‘as kadro’sunda!

14 Mayıs Genel Seçimleri’nde aldığı oyla Kars’ta İYİ Parti rüzgarı estiren Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Meral Akşener’in ‘as kadro’suna seçildi.

14 Mayıs Genel Seçimleri'nde

İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı yapıldı. Kurultayda genel başkan seçiminin ardından delegeler, 50 üyeden oluşan Genel İdare Kurulu (GİK) ve 11 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu (MDK) belirlendi. 

GİK ve MDK seçiminde, blok liste yöntemi uygulandı. Akşener’in 50 kişilik İYİ Parti Genel İdare Kurulu listesinde en dikkat çeken isimlerden bir tanesi ise Prof. Dr. Alpaslan Yüce oldu.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde İYİ Parti’nin 1. sıra Kars Milletvekili Adayı olan Alpaslan Yüce, çok az bir farkla vekil seçilememişti ancak 21.555 oy alarak partisini Kars’ta önemli bir konuma taşımıştı.

İYİ Parti, il merkezinde de 12 bin oy alarak ikinci parti olmayı başarmıştı.

Atıf Özbey’den tebrik mesajı

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, Prof. Dr. Yüce’nin GİK Üyeliğine seçilmesinin ardından bir tebrik mesajı yayımladı.

Özbey’in Twitter hesabından paylaştığı mesajında şu ifadeler yer aldı;

İYİ Parti 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Sn. Genel Başkan Meral Akşener’i tebrik ediyorum. Parti’nin GİK üyeliğine seçilen kıymetli kardeşim Alpaslan Yüce’yi haseten kutluyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum.”