Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu’nun İstanbul planı: İmamoğlu’nu böyle diskalifiye edecek!

Türkiye’nin Sesi Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen, Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nun yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasını istediğini belirterek, “İmamoğlu İstanbul’u kazanırsa ne ala. Kazanırsa CHP kazanmış olacak. Kaybederse İmamoğlu kaybetmiş olacak. Bence Kılıçdaroğlu için taktik anlamda çok akıllıca bir strateji. CHP Genel Merkezi’ne heveslenmemesi için İmamoğlu’nun kariyerine İstanbul’da kaybeden belediye başkanlığı yazılmalı.” dedi. 

Türkiye'nin Sesi Partisi Genel

Türkiye’nin Sesi Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen, Haber Global’de Çağlar Cilara ile Erdinç Özyılmaz’ın sorularını yanıtladı.

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Bilgen, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da aday olmak istemediğini ancak Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nun adaylığını istediğini savundu.

“İmamoğlu, İstanbul’u kazanma ihtimalinin olmadığını görüyor”

Bilgen, “Sayın İmamoğlu’nun aday olmak istediğini düşünmüyorum. İstanbul’lu kazanma ihtimalinin kalmadığını İmamoğlu görüyor. Çünkü HDP ile İYİ Parti’nin birlikte destek vermediği bir belediye başkanı adayının kazanma ihtimali yok. İmamoğlu kariyerine niye başarısızlık geçirsin? Ama Kılıçdaroğlu’nun buna izin vermeyeceğini düşünüyorum. Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nun aday olmasını istiyor. Çünkü CHP Genel Merkezi’ne heveslenmemesi için İmamoğlu’nun kariyerine İstanbul’da kaybeden belediye başkanlığı yazılmalı. Bu kadar küçük hesapların yapıldığı, kişisel kariyer, koltuk hesaplarının bu kadar ağır bastığı bir ortamda İstanbul’u iktidar tekrar alır.” diye konuştu.

Bilgen ardından, “İmamoğlu kazanırsa CHP kazanmış olacak. Kaybederse İmamoğlu kaybetmiş olacak. Bence Kılıçdaroğlu için taktik anlamda çok akıllıca bir strateji. İttifak bir kere daha gerçekleşmezse seçim kaybedilecek.” ifadelerini kullandı.