Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

SES Partisi’nden Filistin Büyükelçiliği’ne destek ziyareti

SES Partisi lideri Ayhan Bilgen ve beraberindeki heyet, Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa ile bir araya gelerek bölgedeki son durum hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SES Partisi lideri Ayhan

Türkiye’nin Sesi Partisi (SES Partisi) Genel Başkanı Ayhan Bilgen, Parti kurmayları ile birlikte Filistin Türkiye Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Büyükelçi DR. Faed Mustafa ile bir araya gelen heyet, 7 Ekim’den beri devam eden Gazze’deki İsrail saldırılarını ve bölgede yaşanan insanlık dramını değerlendirdi.

Türkiye ve Filistin halklarının ķöklü kardeşlik bağlarıyla birbirine bağlı olduğunu anımsatan Büyükelçi Mustafa, Türkiye’den gördükleri destekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Filistin, tüm insanlığın özgürlük ve barış davasıdır”

SES Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen ise Filistin’e destek olma noktasında İslam Dünyasının yetersiz kaldığını belirterek, İslam ülkelerinin somut adımlar atması gerektiğine dikkat çekti.

Bilgen, “Filistin sadece Filistinlilerin ya da Müslümanların davası değildir. Tüm insanlığın özgürlük ve barış davasıdır.” dedi.

Ayrıca sivil toplum dayanışmasının da güçlendirilmesi için çağrıda bulunan Bilgen, geçmişteki gazetecilik ve belediye başkanlığı görevinin yanı sıra ilk önce bir insan hakları savunucusu olduğunu dile getirdi.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.