Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Atıf Özbey’den CHP ve muhalefete “Filistin” eleştirisi!

SES Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Atıf Özbey, gündemdeki Filistin meselesine ve CHP’nin Hamas’a karşı tutumuna ve ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

SES Partisi Genel Başkan

CHP’nin 38. Olağan Kongresi’nde gerek Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerekse yeni seçilen Genel Başkan Özgür Özel’in, Hamas’ı terör örgütü olarak ilan ettiğini anımsatan Özbey, Kongreden sonra CHP’liler bizim gibi Hamas’ı, El-Kassam Tugayları’nı,vatanlarını savunan öz savunma gücü mücahitler grubu olarak gören insanlara hakaret ediyorlar. Bu hadsizlikleri ‘Allah’tan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilmedi’ diyenleri ne kadar da haklı çıkarıyor. Bunu sadece biz söylemiyoruz. Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yaptığı gizli protokol açığa çıkınca Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi üyesi kardeşlerimiz de aynı şekilde açıklamalar yapmış ve Kılıçdaroğlu’nun seçilmediğine sevinmişlerdi.” dedi.

Özbey, sosyal medya hesabından yapığı açıklamada ardından şunları kaydetti;

“Bu partilerin toplam 35 milletvekilleri CHP listelerinden seçildiler. Bu arkadaşlarımızın hassasiyetlerini biliyorum. Parlementoda seslerini, Hamas’ı meşru bir Filistin gücü gören iktidara, AK Parti’ye yükseltmeleri kesinlikle eksiktir. Siyonist İsrail yanlısı tavırlar takınan ve inançlı insanları hedef alan CHP’ye de gerekenleri söylemeleri gerekir. “