Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Atıf Özbey: Hesaba alınmayanlar Allah’ın izniyle bütün hesapları bozdu

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, “Son 15 yıldır İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırıp işgal etme planı bir çok çevrede konuşuluyordu.Bu konu Mısır’la, Ürdün’le, Suudi Arabistanla, BAE ile hatta Mahmut Abas’la konuşuluyordu. Tek dikkate alınmayan Gazze halkı ve Hamas’tı. Hesaba alınmayanlar Allah’ın izniyle bütün hesapları bozdu.” dedi.

Haber Değer İmtiyaz Sahibi

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Filistin’in asırlardır olduğu gibi bugün de tarih yazdığını belirten Özbey, “Siyonist İsrail’in 75 yıllık Filistin işgalinde 7 Ekim bir kırılma noktasıdır. Filistin Gazze’nin öz savunma gücü olan, Hamas-El-Kassam Tugayları ilk defa havadan, karadan ve denizden işgalci İsrail’e bir operasyon düzenledi.” ifadelerini kullandı.

Özbey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda ayrıca şunları kaydetti;

“Son 15 yıldır İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırıp işgal etme planı bir çok çevrede konuşuluyordu.Bu konu Mısır’la, Ürdün’le, Suudi Arabistanla, BAE ile hatta Mahmut Abas’la konuşuluyordu. Tek dikkate alınmayan Gazze halkı ve Hamas’tı. Hesaba alınmayanlar Allah’ın izniyle bütün hesapları bozdu.

İsrail istihbaratı çöktü. Büyük bir direnişle karşılaştılar.

Savaşın 42. gününde İsrail ordusunun 300 üzerinde tankı tahrip edildi.

Binlerce İsrail askeri öldürüldü.İsrail’in bir tane Kassam Tugay mücahidini şehit ettiğine dair bir kanıt yok ellerinde. Ama Siyonist İsrail çocuk, kadın, yaşlı sivil insanları öldürmede çok mahir.

13 bin masum insanı şehit ettiler. Siyonizm’in Gazze halkını Mısır’ın Sina çöllerine sürme projesi de çöktü. Ortadoğu’da Filistin, Hamas’a rağmen İsrail’le ilişki geliştirme imkanı olmayacak.”