Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Atıf Özbey’den duygu dolu Hasan Bitmez paylaşımı: 30 yıllık arkadaşım…

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, Meclis kürsüsünde fenalaşarak hayatını kaybeden Hasan Bitmez’i, Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’ın da içerisinde olduğu yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla andı.

Haber Değer İmtiyaz Sahibi

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedaviye alınan ve ardından vefat eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için duygu dolu bir mesaj yayımladı.

İçerisinde Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan ve Hasan Bitmez’in de olduğu eski bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Atıf Özbey, “İnna Lilahi Ve İnna İleyhi Raciun. Saadet Partisi⁩ Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili 30 yıllık arkadaşım Hasan Bitmez’i kaybettik. Kardeşime Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Milli Görüş camiasına sabırlar diliyorum. Makamı ali mekanı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Meclis kürsüsünde fenalaşmıştı

TBMM Genel Kurulu’nda Salı günü bütçe görüşmeleri sırasında fenalaşarak yere yığılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Bitmez’in yaşamını yitirdiğini, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kamuoyuna duyurmuştu.

Fahrettin Koca, X’ten yaptığı açıklamada, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Sn. Hasan Bitmez, tedavi altına alındığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün 11:50’de vefat etti” demişti.