Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İYİ Parti GİK Üyesi Yüce: Partimiz, bir avuç rantçının belediye kaynaklarından istifade etmesini sağlamak için kurulmuş bir üst değildir!

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Prof. Dr. Alpaslan Yüce, “Partimiz, bir avuç rantçının belediye kaynaklarından istifade etmesini sağlamak için kurulmuş bir üst değildir.” dedi.

İYİ Parti Genel İdare

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Prof. Dr. Alpaslan Yüce, son günlerde partisinde yaşanan istifaları ve İYİ Parti’nin merkez sağdan uzaklaştığı yönündeki iddiaları değerlendirdi.

İddiaların temelsiz ve mesnetsiz olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yüce, ardından şunları kaydetti;

“Medyada yer alan iddiaların aksine, Partimizden istifalar merkez sağ değerleri temsil etmedikleri gibi hür ve müstakil bir siyaset yürüterek merkez sağa oturan partimizi, belediyelerden sağlayacakları rant uğruna diğer partilerin uydusu haline getirmeye çalıştıkları son derece açıktır. 

Partimiz, bir avuç rantçının belediye kaynaklarından istifade etmesini sağlamak için kurulmuş bir üst değildir. İYİ Parti izlediği hür ve müstakil siyaset ile uzun süredir iki kutup arasında sıkıştırılmak istenen milletimize yeni bir yol açmakta, merkez sağ seçmene alternatif sunmaktadır.

Yerel seçimlerde her seçim bölgesinde göstereceğimiz adaylar ve yürüteceğimiz seçim kampanyaları ile sadece alternatif bir yerel yönetim anlayışı ortaya koymakla kalmayacak, ilk genel seçimlerde partimizi iktidar yapacak yürüyüşü başlatacağız.”