Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu’dan Kars için iddialı açıklama!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne ilişkin, “Kars’ta DEM Parti’den sonra ikinci sıradayız, adayımızı çıkardık, seçimin en iddialı partisi biziz. Kars’ta yaşayan tüm vatandaşlarımızı ayrım gözetmeksizin İYİ Partili adaya oy vermeye davet ediyorum.” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ın Kars’ta DEM Parti kazanmasın diye MHP’nin adayını destekleyeceklerini açıklamasının ardından İYİ Parti cephesinden dikkat çeken bir çıkış geldi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu’ya basın toplantısında Özdağ’ın Kars’a ilişkin açıklaması hatırlatılarak “Siz İYİ Parti olarak böyle bir tutum sergileyecek misiniz?” diye soruldu.

Zorlu, soruyu şu şekilde yanıtladı;

Biz 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde Kars Merkez’de 20,5 oy alarak seçimin ikincisi olduk. Bugünkü DEM Parti’den sonra ikinciydik. Bizim arkamızdan AK Parti ve CHP geliyordu. Dolayısıyla biz adayımızı çıkardık ve seçimin en iddialı Partisi biziz. Kars’ta yaşayan tüm vatandaşlarımızı ayrım gözetmeksizin İYİ Partili adaya oy vermeye davet ediyorum.”

İYİ Parti Mart 2024’te gerçekleşecek mahalli idareler seçiminde Kars’ta Metin Özad’ı aday gösterdi.