Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars, İspanya’da tanıtılacak!

24-28 Ocak 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Madrid kentinde düzenlenecek olan FITUR Uluslararası Turizm Ticaret Fuarında Kars standı da yerini alacak.

24-28 Ocak 2024 tarihleri

Fuara Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Fonu (IPA) ile Türkiye-AB mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı kapsamında Kars Valiliği himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı’nın(SERKA) yürüttüğü ‘Tarihi Kimliği ile Kars Kenti’ Projesi faaliyetleri doğrultusunda katılım sağlanacak.

Birçok ülkeden turizm sektöründe faaliyet gösteren uluslararası markanın yer aldığı FITUR Madrid Turizm Ticaret Fuarında Kars’ın uluslararası turizm sektöründe ve İspanya pazarında bilinirliğini artırılarak Kars’a daha fazla yabancı turistin çekilmesi hedefleniyor.

Tarihiyle, zengin kültürüyle, büyüleyici doğasıyla, kayak ile trekking gibi spor olanaklarıyla ve yerel lezzetleriyle Türkiye’nin en önemli turistik kentlerinden biri olan Kars hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, 24-28 Ocak 2024 tarihleri arasında Madrid FITUR Turizm Ticaret Fuarı’nda yer alan 04C19 numaralı Kars tanıtım standını ziyaret edebilirler.