Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Çalkın, Ötüken Senger’i anlattı: Bilgi ve birikimi, babasından aldığı devlet terbiyesi malum

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Ötüken Hocamızın akademisyenliği, bilgi ve birikimi, rahmetli babasından almış olduğu devlet terbiyesi malumunuzdur. İnanıyorum ki Ötüken Hoca hem asaletinin gereği hem de teknik alt yapısı gereği bu işin altından kalkarak gazi şehrimizi hak ettiği yere getirebilecek dürüst bir adaydır.” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Cumhur İttifakı’nın Kars Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger için düzenlenen tanıtım toplantısında konuştu.

Kars’ın yerel seçimlerde kutuplaştırılmasına müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Çalkın, “Cumhur İttifakımızın adayı da bu mesuliyetle yola çıkmıştır.
Cumhur İttifakı olarak Kars’ımıza en iyi hizmeti ulaştırmakta kararlıyız. Bunun için güçlerimizi birleştirerek, birlik ve beraberlik içerisinde, herkesi kucaklayarak, hizmet odaklı, insanı yaşamın merkezine koyarak bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek amacındayız. Bizim ortak paydamız, sevdamız Kars’ımızdır. Şehrimizde her ferdimizi önemsiyoruz. Kalkınması, geçiminde rahat etmesi için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“Bilgi ve birikimi, babasından aldığı devlet terbiyesi malum”

Cumhur İttifakı adayı Ötüken Senger’den övgü dolu sözlerle bahseden Çalkın, şunları kaydetti:

Ötüken Hocamızın akademisyenliği, bilgi ve birikimi, rahmetli babasından almış olduğu devlet terbiyesi malumunuzdur. Şehrimizde Senger Ailesi sevilen sayılan bir ailedir.

İnanıyorum ki Ötüken Hoca hem asaletinin gereği hem de teknik alt yapısı gereği bu işin altından kalkarak gazi şehrimizi hak ettiği yere getirebilecek dürüst bir adaydır.”

Şimdi kolları sıvayıp birliğimizin tesisi, Kars’ımızın, evlatlarımızın geleceği için çalışma zamanı gelmiştir. Tarihi, stratejik konumu, zengin kültürü itibariyle bu kadim şehrin kıymetini bilmemiz, buna göre bir alt yapı kurmak için hep birlikte çalışmamız gerekli.

Ben bu doğrultuda el ele, gönül gönüle, omuz omuza, sırt sırta vererek Allah’ın izni ve inayetiyle Kars’ımızda yeni bir destan yazarak Belediye Seçimlerini kazanacağımıza yürekten inanıyorum.

“Türkiye vatanımız, Kars evimizdir”

Kars’ımızda artık duygusal ve etniksel siyaseti bir kenara bırakıp profesyonel, kucaklayıcı, birleştirici bir siyasete geçme zamanı gelmiştir.

Türkiye vatanımız, Kars evimizdir. Siyasi tacirlere, ırkçılara ve tek derdi koltuk sevdası olanlara evinizin anahtarını vermeyiniz.

Milletvekiliniz olarak sizden ricam, iktidarın vekili olarak, Cumhur İttifakın vekili olarak söylüyorum, bir kardeşiniz, sizlerin bir evladı olarak söylüyorum.

Gelin Ötüken Senger Hocamızı Kars’ımızın Belediye Başkanı yapalım hep birlikte, Kars Merkezinde ve ilçelerimizde serhat şehrimize hizmet edelim.

Yolumuz ve bahtımız açık, birlik ve dirliğimiz daim olsun.”