Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

MHP Kağızman Belediye Başkan Adayı Emrullah Koman: Herkesin başkanı olarak canla başla çalışacağım

MHP’nin Kars Kağızman Belediye Başkan adayı Emrullah Koman, seçim çalışmalarına başladı ve halka seslendi. Kağızman için yapacaklarını anlattı.

MHP'nin Kars Kağızman Belediye

Koman, “Rabbim bana, sizlere güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin inşallah. El birliğiyle Kağızman’da kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi dışlamadan herkesin başkanı olarak canla başla belediye başkanı olmaya niyetlendim.” dedi.

Kağızman’a hizmet etmenin kendisi için bir özlem olduğunu anımsatan Koman, ardından Kağızman’ın sorunlarına dikkat çekerek bugüne kadar yaptıklarından bahsetti.

Koman, “Görev yaptığım sürece içinde bulunduğum kurumların Kağızman’da görev yaparken sahiplendim. Spor müdürlüğü orada imara açılmasından tutun da şahsi müdürlük yetkimi ayakta 759 oturarak ihalesini her türlü bu kardeşinizin emeği vardır.” şeklinde konuştu.

Kağızmanlılara söz verdiği belirten Başkan Adayı Koman, “Mühendislik diplomam size hizmetimin bir teminatı olacak. Kısmet olur beni seçerseniz, bu şehrin şehtri emini olacağım inşallah. Size mühendis sözü, belediyecilik yapmış Kağızmanlı kardeşinizin sözü söz. 28.21 sulama suyu sorunu bu yaz bitecek.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BENGÜTÜRK