Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Canlı yayında flaş iddia: CHP ile DEM Parti arasında ‘çirkin’ Kars pazarlığı!

Araştırmacı Yazar Erol Mütercimler, CHP ile DEM Parti arasında Kars üzerinden ‘çirkin’ bir pazarlık yürütüldüğünü iddia etti.

Araştırmacı Yazar Erol Mütercimler,

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine giderken Cumhur İttifakı’nın, İYİ Parti’nin ve DEM Parti’nin Kars’taki adayları netlik kazandı. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı henüz açıklanmadı.

Partinin adayını bugüne kamuoyuyla paylaşmaması kafaları karıştırken Araştırmacı Yazar Erol Mütercimler çok konuşulacak bir iddiayı gündeme taşıdı.

Mütercimler, Sözcü TV’de katıldığı bir programda CHP ile DEM Parti arasında ‘çirkin’ bir pazarlığın yapıldığını iddia etti.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın Karslı olduğunu ve bu nedenle Kars’ta kazanmak istediğini anımsatan Mütercimler, iki parti arasında ‘Kars fırtınası koptuğunu’ dile getirdi.

“Bu tür zırvalıklar, bu tür saçmalıklar olmaz”

Mütercimler, “Kars, Muğla kadar önemli. Kars, Kafkasya’ya açılan kültür başkenti. Orada bir pazarlık var DEM ile CHP arasında. Çirkinliği ne biliyor musunuz? Çirkinliği şu; Kars’ı ver İstabul’u vereyim? Niye? DEM Parti’nin eş başkanlarından bir tanesi Karslı. Bu tür zırvalıklar, bu tür saçmalıklar olmaz. Orada çok güçlü bir belediye başkan adayı var. Gösterdin gösterdin.” dedi.