Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Karaca, “The ONE Awards”ta yılın en itibarlısı seçildi

İSTANBUL (AA) – Karaca,

İSTANBUL (AA) – Karaca, "The One Awards"ta "Züccaciye” kategorisinde "yılın en itibarlısı" ödülünün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karaca, Marketing Türkiye ile Akademetre Research and Strategic Planning işbirliğiyle gerçekleştirilen ve pazarlama sektörünün en prestijli ödülleri arasında yer alan 2023 The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nin "Züccaciye" kategorisinde birincilik elde etti.

Daha önce de "Ev Tekstili ve Dekorasyon" kategorisinde "yılın en itibarlı markası" seçilen Karaca, ikinci kez sektörün en prestijli ödülüne layık görüldü.

Sofra, mutfak, küçük ev aletleri, ev tekstili ve dekorasyon gibi geniş ürün yelpazesiyle sektörde fark yaratan Karaca adına ödülü, Kurumsal İletişim Direktörü Seray Anıl aldı.

– "Bu ödül Karaca için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karaca Kurumsal İletişim Direktörü Seray Anıl, bu ödülün Karaca için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı.

Anıl, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladığımız ve bizim de Karaca olarak 50. yılımızı geride bıraktığımız bu dönem, bizim için ayrı bir gurur kaynağı. 50 yıllık deneyimimizde, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi her zaman öncelik olarak benimsedik. Bu ödül, sadece bir başarı değil; aynı zamanda bizimle birlikte tüm çalışma arkadaşlarımızın ve Karaca severlerin emeğinin bir göstergesi." ifadelerini kullandı.​​​​​​​