Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ayhan Bilgen açıkladı: İşte SES Partisi’nin Ankara’da destekleyeceği adaylar!

SES Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Ankara’da destekleyecekleri adayları açıkladı. Buna göre SES Partisi; Ankara Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Murat Güztoklusu, Etimesgut Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Sıddık Eker, Gölbaşı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Necati Orman ve Keçiören Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz’a destek verecek. 

SES Partisi Genel Başkanı

Türkiye’nin Sesi Partisi (SES Parti) Genel Başkanı Ayhan Bilgen, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, siyasi hayatta seçimlerin ülke için bir fırsat olduğunu dile getirdi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde, bağımsız adayları destekleyeceklerini bildiren Bilgen, şunları kaydetti:

“Hiçbir siyasi aidiyet geçmişi, etnik köken, inanç, yaşama biçimi ayrımı yapmaksızın bağımsız adaylardan özellikle şeffaflık hesap veren belediye ve kamu yararı gözeten toplumcu, siyaseti önemseyen adayları destekleyeceğiz.

Bugün, burada Ankara Büyükşehir, hem de üç ilçe belediye başkan adayına katkı sunmak destek olmak, dayanışma tarzı koymak için buluştuk.

Şüphesiz bizim açımızdan adayların kişiliği, potansiyeli, kapasitesi, niteliği nasıl bir projeyle nasıl bir şehircilik anlayışıyla kentin sorunlarını hangi yöntemlerle çözecekleri konusu da önemlidir.”

 Ankara adayı Murat Güztoklusu oldu

Öte yandan SES Parti’nin yaptığı paylaşımda bağımsız adayların ismine yer verilerek şu ifadeler kullanıldı:

“Genel Başkanımız Ayhan Bilgen, Bağımsız Belediye Başkan Adaylarına desteğini açıklamaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Murat Güztoklusu,

Etimesgut İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Sıddık Eker,

Gölbaşı İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Necati Orman

Keçiören ilçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz.

Bir grup akademisyenin hazırladığı ve sunumunu Doç. Dr. Çetin Göksu’nun yaptığı  ‘Güneş Şehirler Uygarlık Projesi’ni benimsediklerini belirterek, Türkiye Geneli Bağımsız Adaylar ile seçimlere katılım ve destek sağlayacaklarını söyledi.”