Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ayhan Bilgen: Kars’ta kimliğe dayalı kutuplaştırma siyasetinin son seçimi olacak!

Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen, “Kars’ta kimliğe dayalı kutuplaşma siyasetinin son seçimi olacak. Partiler Kars seçmeninden güzel bir ders alacak.” dedi.

Kars Bağımsız Belediye Başkan

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için memleketi Kars’tan bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıklayan SES Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kimliķler üzerinden yürütülen kutuplaştırma politikalarının kente zarar verdiğine dikkat çeken Bilgen, “Kars’ta kimliğe dayalı kutuplaşma siyasetinin son seçimi olacak. Hesabını ortaklaşma, kucaklaşma ve şehir için uzlaşma üzerine yapanlar kazanacak. Partiler Kars seçmeninden güzel bir ders alacak.” dedi.

“Eskimiş kavga siyasetinizle şehirde yürüyemezsiniz”

Bilgen ardından şunları kaydetti;

Kars’a gelmeden, Kars’da yaşayan bir kişiyle görüşmeden Kars seçmeni adına parti fanatizmi, korku, öfke, önyargı ve ezberle ahkam kesenleri şehrimize davet ediyoruz. Kars’tan öğrenecek çok şeyiniz olacak. Bir buçuk yıl beş partinin meclis üyelerinin oy birliği ile yönetilmiş bir şehirde eskimiş kavga siyasetinizle yürüyemezsiniz. Sizin derdiniz  partiye üç oy fazla almak ama şehrin derdi acil sorunlarına çözüm bulmak.”