Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ayhan Bilgen, DEM tetikçisi sözde gazetecinin ipliğini pazara çıkardı!

Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen, ‘gazetecilik’ adı altında DEM Parti tetikçiligi yapan Mustafa Özyağcı’nın ipliğini pazara çıkardı.

Kars Bağımsız Belediye Başkan

DEM Parti tetikçisi, sözde gazeteci Mustafa Özyağcı, dokuz8HABER YouTube kanalına bağlanarak ‘analiz’ adı altında Kars’a dair gerçeklerle bağdaşmayan iddialarda bulundu.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen’i halkın ‘AKP’nin logosuz adayı’ olarak gördüğünü ve Bilgen’in kentte karşılığı olmadığını ileri süren Özyağcı’ya Bilgen’den tokat gibi bir yanıt geldi.

Aynı zamanda DEM Parti’nin dokuzuncu sıradan Belediye Meclis Üyesi adayı olan Mustafa Özyağcı hakkındaki gerçekleri sosyal medya hesabından anlatan Bilgen, şunları kaydetti;

Digor gibi yüzde seksen oy alınan bir yerde belediye başkan adayı olup HDP’ye belediye kaybettiriyor, otuz kişiyle kurduğumuz kooperatifi kendi şahsi dükkanı haline getiriyor ve şimdi Kars ile ilgili siyasi analiz yapıyor. Açılışı izlemeden haber yapan acar gazeteci bari diğer muhabirlerin fotoğraflarını alıp baksaydı dokuz8 böylelerine mikrofon vermeseydi keşke.”