Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ayhan Bilgen’den Mir Kasım Erdem’e: ‘Emrolunduğun gibi dosdoğru ol’ uyarısına yakışan bir tavır!

Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen, Ehl-i Beyt Alimi Mir Kasım Erdem’in seçimlere ilişkin açıklamasını paylaşarak, “Emrolunduğun gibi dosdoğru ol’ uyarısına yakışan bir tavır.” dedi.

Kars Bağımsız Belediye Başkan

31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala Ehl-i Beyt Alimi Mir Kasım Erdem’in açıklaması gündem oldu.

Seçim sürecine ilişkin Ehl-i Beyt Alimleri Derneği’nin tutumunu açıklayan Erdem, tarafsızlık vurgusu yaparak, “Tarafsızız ve tarafsız da olmaya devam edeceğiz. Sadece bizim herkese bir duamız olur. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Arife tarif gerekmez.” ifadelerini kullandı.

Kars’taki kimlik siyasetine de tepki gösteren Erdem, “Kürt’e, Azeri’ye, Terekeme’ye, Yerli’ye, herkese sesleniyorum. Hiç kimse ‘Ben Kürdüm, Kürde oy vereceğim.’, ‘Ben Azeri’yim Azeri’ye oy vereceğim’ demesin. Bakın, hangisi adam gibi adamdır, hangisi liyakatlidir, hangisi gelip seni, beni bu şehrin çamurundan kurtarabilecek. Ona oy verin. Bu Kur’an’ın emridir bize.” diye konuştu.

Ayhan Bilgen’den Mir Kasım Erdem paylaşımı

Ehl-i Beyt Alimi Mir Kasım Erdem’in konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen, Erdem’in tutumunu tebrik ederek “Emrolunduğun gibi dosdoğru ol” uyarısına yakışan bir tavır. Siyaset ile ahlakı birbirinden ayırarak nereye gideceğiz? Hüseyni duruşa ne kadar ihtiyacımız var!” notunu düştü.