Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Metin Özad: Bizans Oyunları’na geçit vermedik, bundan sonra da asla geçit vermeyeceğiz!

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad, “Kirli entrikalara, algı operasyonlarına, amacı Kars halkına hizmet sunmak olmayan şer ittifaklarına ve Bizans Oyunları’na geçit vermedik, bundan sonra da asla geçit vermeyeceğiz.” dedi.

İYİ Parti Kars Belediye

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne 1 gün kala İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad’tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından 15 Aralık 2023 tarihinde Kars Belediye Başkan adayı olarak gösterildiğini anımsatan Özad, “Kars’ın resmi olarak en önce açıklanan Belediye Başkan Adayı oldum. Kars halkı tarafından büyük bir teveccühle karşılandım.  Kars halkına yakışır, tertemiz bir kadro ile canımdan aziz bildiğim hemşehrilerimin karşısına çıktım. Yine büyük bir teveccühle karşılandık. Kars halkı bizleri bağrına bastı.” dedi.

“31 Mart Yerel Seçimlerinin galibi Kars’ın İYİ insanları olacaktır”

107 günden beri Kars’ta gitmedikleri mahalle, çalmadıkları kapı, sıkmadıkları el kalmadığını belirten Metin Özad, sözlerine şöyle devam etti;

“7’den 70’e her kesi kucakladık. Bugün de sahalarda, halkımızın yanındayız. 31 Mart Pazar günü akşamına ve Allah nasip ederse Mazbatamızı alacağımız güne kadar da sahalarda olmaya, halkımızla kucaklaşmaya, sandıklarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ki 31 Mart Yerel Seçimlerinin galibi İYİ Parti ve Kars’ın İYİ insanları olacaktır.

“Bizans Oyunları’na geçit vermedik, bundan sonra da asla geçit vermeyeceğiz”

31 Mart günü Kars’ın geleceğinin oylayacağı çok kritik bir seçime gidileceğini ifade eden Özad, “Kirli entrikalara, algı operasyonlarına, amacı Kars halkına hizmet sunmak olmayan şer ittifaklarına ve Bizans Oyunları’na geçit vermedik, bundan sonra da asla geçit vermeyeceğiz.” diye konuştu.

“1 Nisan sabahı güneş Kars’tan yeniden doğacak”

Seçmene mutlaka sandığa gitmeleri ve oy kullanmaları çağrısında bulunan Metin Özad, açıklamasına şöyle devam etti;

Kars’ın kültürüne, örf adet ve geleneklerine yakışır, barış, huzur, kardeşlik, sevgi ve güven ikliminden yana olan İYİ Parti’ye oyunuzu verin.

Bizler kararlıyız, mutlaka kazanacağız. 1 Nisan sabahı güneş Kars’tan yeniden doğacak.”