Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Akif Parim’den teşekkür mesajı: Dik durmaya, doğrunun ve haklının yanında olmaya devam edeceğiz

İYİ Parti Kars Belediye Meclis Üyesi adayı Akif Parim, “Siyaset ile varolmadığımız gibi seçimi kaybettiğimizde de yok olmayacağız. Dik durmaya, doğrunun ve haklının yanında olma mücadelemizi her alanda sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

İYİ Parti Kars Belediye

İYİ Parti Kars Belediye Meclis Üyesi adayı Akif Parim, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Parim’in mesajında şu ifadeler yer aldı;

“Kıymetli Hemşehrilerim;

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ni geride bıraktık. Belediye Başkan Adayımız Sn. Metin Özad ile birlikte kimseyi ötekileştirmeden, şehrimizi kutuplaştırmadan, birlik ve beraberliğimize zarar verecek hiçbir söylem ve eylemde bulunmadan kampanyamızı sürdürdük.

Sayısız ev, esnaf ve sivil toplum örgütüne konuk olduk. Binlerce hemşehrimizin elini sıktık, yüreklerine dokunduk.

Hayalimizdeki Kars’ı, projelerimizi, fikirlerimizi anlattık. Kars’ımızın zengin kültürel yapısının ve köklü demokrasi tarihinin bilinciyle hareket etmeye gayret gösterdik.

‘Kazanmak için her yol mübah’ anlayışını asla kabul etmedik. Kazanmaktan daha önemli bir hedefimiz vardı. O da dik durmak ve onurlu bir siyaset yapmaktı. Siyaset ile varolmadığımız gibi seçimi kaybettiğimizde de yok olmayacağız. Dik durmaya, doğrunun ve haklının yanında olma mücadelemizi her alanda sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu süreçte bize inanan, gönül veren, desteğini sandığa taşıyan tüm hemşehrilerimize teşekkür etmek boynumuzun borcu. Yine birlikte yol yürümekten onur duyduğum başta Sn. Metin Özad olmak üzere tüm parti emekçilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kars halkı kararını verdi. Bu kararın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor; Belediye Başkanı seçilen Sn. Prof. Dr. Ötüken Senger’i, şehrimize yeni dönemde hizmet edecek il genel meclisi üyelerini, belediye meclis üyelerini ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum.”