Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

TAM 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne geri sayım!

Toplumsal Araştırmalar Merkezi’nin (TAM) 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, bu yıl 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeniden Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenecek. Kongre; Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105. Yılına özel hazırlanan belgesel gösterimi, söyleşi ve konser programına da sahne olacak.

Toplumsal Araştırmalar Merkezi’nin (TAM)

Antalya’nın Kaş ilçesi, Toplumsal Araştırmalar Merkezi’nin (TAM) 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi ile yeniden bilim şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Daha önce düzenlediği iki uluslararası kongre ile akademik camiada büyük ses getiren TAM, bu yıl da dünyanın dört bir yanından bilim insanının katılacağı üçüncü kongresini gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Kaş Belediyesi’nin desteğiyle 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak kongrede, bu yıl 100’den fazla bilim insanı yüz yüze ve çevrim içi ortamda bildirilerini sunacak.

Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 105. Yılına Özel Program!

Tarih, doğa ve bilimin buluşacağı kongre, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105. Yılına özel bir programlara da sahne olacak.

Kogrenin son gününde Kaş Kültür Evi’ndeMondros Mütarekesi” belgeseli gösterimi ile başlayacak program, ardından Yönetmen Hacı Mehmet Duranoğlu ile “Atatürk: Bir Liderin Doğuşu” başlıklı belgesel söyleşisi ile devam edecek.

Programın son bölümünde ise Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Aşıklık Geleneği Öğrenci Topluluğu tarafından “Gençlik Konseri” verilecek.