Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kobani Davasından beraat eden Ayhan Bilgen: Kimsenin cezaevinde kalmaması için çabalamak yerine, tahliye ya da beraat alanları hedef haline getirmek nasıl bir psikoloji?

Kobani Davasından beraat eden SES Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen, kendisine yöneltilen eleştirilere, “9 kişiye beraat kararı 4 kişiye tahliye çıktı. Kimsenin cezaevinde kalmaması için çabalamak yerine, tahliye ya da beraat alanları hedef haline getirmek nasıl bir psikoloji” şeklinde tepki gösterdi.

Kobani Davasından beraat eden

Kobani Davasında beraat kararı verilen Türkiye’nin Sesi Partisi (SES Parti) Genel Başkanı Ayhan Bilgen açıklama yaptı.

X üzerinden açıklama yapan Bilgen, “Tahliye ve beraat alanların hedef gösterildiğine” dikkat çekerek kendisine yönelik eleştirilere dair şunları söyledi:

“9 kişiye beraat kararı 4 kişiye tahliye çıktı. Kimsenin cezaevinde kalmaması için çabalamak yerine, tahliye ya da beraat alanları hedef haline getirmek nasıl bir psikoloji?

Kürt siyaseti ile ilgili olan herkesin yeri cezaevi olması gerekiyor gibi tepkiler veriliyor. Barış, özgürlük ve demokrasiyi insanca savunmak bu kadar mı zor!

Bir kısmı tuzu kuru ve yurt dışından ahkam kesmeyi devrimcilik sanan zevat neden kendileri gelip bedel ödemeyi göze alamıyor?

Milletvekili dokunulmazlığına hiç ihtiyaç duymadığım için kendi irademle istifa ettim.

İki kez tutuklanıp 17 ay cezaevinde kaldım. Belediye’deki görevime son verildi. İnandığımız değerleri savunmaya, hak savunucusu ahlakıyla siyasi mücadeleye devam edecek, SESimizi daha da yükselteceğiz.”