Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan Kars’ta!

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Meral Akşener’in yarın (15 Eylül Çarşamba) gerçekleştireceği ziyaret öncesi Kars’a gelerek bir takım temaslarda bulundu.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba ve diğer partililerle birlikte kentin tarihi mekânlarını gezen Mümin İnan, burada Akşener‘in ziyaretlerine ilişkin detayları ve Kars‘a dair izlenimlerini Haber Değer ile paylaştı.

Akşener’in yaklaşık 1 buçuk yıldır il ve ilçeleri adım adım gezdiğine dikkat çeken İnan,Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi, bugün itibarıyla Trabzon Havalimanı’na indi, oradan Artvin ve Ardahan’ı ziyaret etti. Yarın Kars’a gelecek. Burada ziyaretlerde bulunduktan, vatandaşlarla buluşmalarını gerçekleştirdikten sonra da Iğdır’a geçeceğiz. Daha sonra da Ağrı’ya geçeceğiz. Dolayısıyla aşağı yukarı bu bir buçuk yıllık süre içerisinde 60’a yakın vilayeti de gezmiş olacak. Bu geziler esnasında vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor, sorunlarını yerinde tespit ediyor ve bunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, milletin kürsüsünde dile getiriyoruz. Her türlü sosyal kesimin problemini oraya taşıyor ve bunların çözümü için de önerilerimizi dile getiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

“KARS, GELECEKTE DAHA GÜZEL, DAHA İYİ YERLERE LAYIK”

Kars‘ı çok beğendiğini ancak şehrin çok daha güzel olabileceğini belirten İnan, “Tarihi dokusu itibarıyla, benim gözlemlediğim kadarıyla Kars‘ta gerekli potansiyel var ancak bu potansiyel, aktif bir biçimde hayata geçirilemediği için turizmden de gerekli payı alamamış gibi görünüyor. Eğer bu mekânlar, Avrupa’da ya da dünyanın başka bir yerinde olsaydı, şu saatte burası hakikaten insan kaynardı. Buradaki çalışmaları da olumlu görüyorum. Kars gelecekte daha güzel, daha iyi yerlere layık.” diye konuştu.

Son olarak Kars‘ın bir sınır ili olduğunu hatırlatan İnan, devletin sınır illerinin ticaretini, turizmini, kültürünü geliştirmek için bir pozitif ayrımcılık yapması gerektiğini de vurguladı.

İlgili Haber:  İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba'dan çağrı: Bütün Kars halkını bekliyoruz

DİĞER VİDEOLAR