Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Ankara’da başladı!

Kars, Ardahan ve Iğdır’ın yöresel lezzetleri ve kültürel değerlerinin sergilendiği tanıtım günleri Ankara Anfa-Altınpark’ta başladı.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu organizasyonuyla gerçekleşen ve 24 Ekim’e kadar sürecek tanıtım günlerinin açılışına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Kars Valisi ve Belediye Başkanvekili Türker Öksüz, Iğdır Valisi ve Belediye Başkanvekili Hüseyin Engin Sarıibrahim, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Ankara Belediye Başkanları ve çok sayıda siyasi, bürokrat, STK temsilcisi ile iş insanı katıldı.

Etkinlikte üç şehrin yöresel lezzetlerinin yanı sıra stantlarda çeçil ve kaşar peyniri, tereyağı ile karakovan balı ve Kars kazı ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Ayrıca yöresel sanatçı ve aşıklar ile Kafkas halk oyunları grupları gösterilerini sergilediği etkinlikte, Ardahan Üniversitesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun birlikte düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve üç şehrin kültür ve güzelliklerini aktaran fotoğraflar da yer aldı.

DİĞER VİDEOLAR