Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Karslı Şair Alper Ağdaşan’dan okurlarına müjdeli haber!

Karslı Şair Alper Ağdaşan’ın ikinci şiir kitabı ‘Ben Var Görüntü Yok Senfonisi’, Eylül ayında okurlarıyla buluşacak.

Karslı Şair Alper Ağdaşan'ın

Haber: Ali Parim/ 2018 yılında ‘Düşten Gömlek’ adlı kitabıyla okuyucu karşısına çıkan Şair Alper Ağdaşan‘dan yeni bir müjdeli haber geldi. Genç şairin ikinci kitabı ‘Ben Var Görüntü Yok Senfonisi’nin Eylül ayıyla birlikte raflardaki yerini alacağı öğrenildi.

Anima Yayınlarından çıkan ‘Ben Var Görüntü Yok Senfonisi’ kitabını sipariş etmek için tıklayın

ALPER AĞDAŞAN KİMDİR?

Şair Alper Ağdaşan 1986 yılında Kars’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kars’ta tamamladı. İTÜ İnşaat Mühendisliği (2009) ile İstanbul Üniversitesi Sosyoloji (2017) bölümlerini bitirdi. İTÜ Kıyı Bilimleri ve Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yaptı (2011), Anadolu Üniversitesi’nde, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde ön lisansını tamamladı (2020). İstanbul’da yaşıyor, özel bir şirkette inşaat mühendisi olarak çalışıyor.

Şiirin yanı sıra sahne sanatları, sinema, folklor ve müzik özel ilgi alanları. Kafkas halk dansları çalışmalarını sürdürüyor, sahne alıyor. Vurmalı çalgılardan def, bendir, erbane ve koltuk davulu çalıyor.
Şiiri ilk olarak Şiirden dergisinde yayımlandı (“Sundurma”, Eylül – Ekim 2019, Sayı 55).
2020’de Açık Şiir Hareketi’ne katıldı. Avrupa yazınını tanıtmayı amaçlayan Trafika Europe dergisinin “Turkish Sofa” adlı radyo programlarını hazırlayan Türk ekibinde editör olarak görev alıyor.

Kitapları
Şiir: Düşten Gömlek, 2018; Ben Var Görüntü Yok Senfonisi, 2020.