Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Keçiören Belediyesi ile KAI-FED el ele verdi, Ramazanda Kafkas rüzgarı esti

Keçiören Belediyesinin geleneksel Ramazan şenlikleri kapsamında bu yıl Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-FED) işbirliğinde aşıklar şöleni ve konser etkinliği düzenlendi. 

Keçiören Belediyesinin geleneksel Ramazan

Kalaba Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe; 65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Etkinlikte katılımcılara seslenen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bugün Anadolu’ya geldiğimiz kapılarımız Kars, Ardahan ve Iğdır’a açıldık. Buralar aynı zamanda tapularımız. Serhat illerimize selam olsun. Kafkas havasını, serhat havasını burada soluyoruz. Mübarek Ramazanınızı tebrik ediyor, hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayı korona virüsün bitmesine, savaşların bitmesine, birliğimize ve kardeşliğimize vesile olsun. Keçiören’de bir Anadolu ruhu vardır. Bu güzel Ramazan geleneklerimizi, göreneklerimizi, bizi biz yapan manevi kimliklerimizi yaşamanın hazzını ve huzurunu yaşıyoruz. Ramazan şenliklerinde bu manevi ayı aslına uygun bir şekilde iftardan sonra yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ise “Değerli misafirlerimiz, sizleri KAI Federasyonu ve şahsım adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum, hoş geldiniz. Çok kıymetli hemşehrilerimiz hakikaten Keçiören bizim yuvamız. Her zaman bizlere kucak açan sayın Belediye Başkanımız Turgut Altınok’a çok teşekkür ediyoruz. Her zamanki gibi Keçiören yine güzelliğini ve özelliğini bir kez daha göstermiş oldu ve bizleri sizlerle buluşturdu. Bölgemizin, özelliklerini ve güzelliklerini, geleneklerini ve göreneklerini ancak böyle platformlarda ve katılım günlerinde gösteriyoruz onun için çok kıymetli buluyoruz biz bu buluşmaları.” ifadelerine yer verdi.