Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ayhan Bilgen “siyaset şeffaflıktır” diyerek mal varlığını açıkladı!

Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen, “Siyaset şeffaflıktır. Hesap vermeyi göze almaktır” diyerek mal varlığını açıkladı. 

Kars Bağımsız Belediye Başkan

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Kars’tan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Ayhan Bilgen’den önemli bir çıkış geldi.

Bilgen, “Siyaset şeffaflıktır. Hesap vermeyi göze almaktır.” diyerek sosyal medya hesabından mal varlığını açıkladı.

Eşinin üzerinde kredi ödemesi devam eden bir ev ve 10 yaşında bir arabadan başka bir mal varlığı olmadığını belirten Bilgen, ayrıca “Kars adayları da mal varlıklarını açıklamayı düşünür mü acaba?” sorusunu yöneltti.

“Seçmenin en çok önemsediği üç konu”

Öte yandan Bilgen, bir başka paylaşım daha yaparak Kars seçmeninin en çok önemsediği üç konuya dikkat çekti ve bu üç konu üzerine hiçbir açıklama yapmadan halktan oy istemenin, seçmeni iradesi, aklı olmayan oy deposu yerine koymak olduğunu belirtti.

Bilgen, paylaşımında “1-Kayyum atanmasını önlemek mümkünken bu yönde bir tavır iki partide de neden gelişmedi? 2-Toplu taşımada havuz sistemi ile modern ve ucuz ulaşım konusunda ne düşünüyorsunuz? 3-Bizden önceki döneme ait soruşturma konusu yapılan haksız müteahhit alacakları konusunda Türk, Kürt ayrımı yapmadan yolsuzlukların üzerine gidecek misiniz!” ifadelerine yer verdi.